773 Views

Vestby kampsport klubb arrangerer treningsleir i våre egne lokaler helgen 25 – 27 mars. Nedre aldersgrense er satt til 12 år. 

Instruktører på leieren er Tom Enger og Arild Knudsen med assistenter etter behov.

Program

Fredag
På fredag er det oppmøte fra kl. 18.00 dette er en anledning til å bli kjent med hverandre og det vil bli lett trening med partneroppgaver og oppgave sparring. Hvor langt vi kan gå med sparringen er avhengig hvilket utstyr utøverne har. Nedre aldersgrense er 12 år, og fra fylte 13 år skal de gå uten gitter på hjelmene.

Lørdag
Oppstart kl. 10.00, vi fortsetter med partneroppgaver og oppgaver i sparring. Klokken 11.30 vil det være mulig å ta dommerkurs, og vi satser på å ha et lite sparrings stevne kl.14.00. Hvis dette ikke lar seg gjøre vil vi ha en grunnteknisk økt som økt nummer 2 fra kl.13.00 til 14.30. Kl.16.00 har vi dagens siste økt, denne vil bli lagt etter det behovet som de enkelte har for å forbedre sin kunnskap og utførelse.

Vi avslutter dagen med en felles middag på Pablos Pizza restaurant i Ski fra kl 19:00.

Søndag
Søndag blir det gradering for de som er klare for å ta et nytt belte. De som ikke skal graderes kan være med som partnere for de som graderes.

Prisen for å delta på leir er kr. 500,- per utøver.

Gradering koster som vanlig kr. 350,-

Stevnedeltagelsen er inkludert i leiravgiften.

Prisen for belter er kr. 50,-

For påmelding send en e-post til hei@vestbykampsport.no

Velkommen!